Opdrachtgever aan het woord: “We werken echt sámen aan re-integratie”

Opdrachtgever aan het woord

Ingrid Doreleijers is Register Casemanager bij Renewi. Renewi is één van onze opdrachtgevers. In deze rubriek ‘Opdrachtgever aan het woord’ vertelt Ingrid over haar ervaring met VDHC Werkadvies.

De eerste indruk

“Ik leerde VDHC Werkadvies kennen toen ik een van de regio’s waar Renewi actief is, overnam van een collega. Hij/zij werkte al een tijd naar volle tevredenheid samen. Na een prettig kennismakingsgesprek met Jan van Dreumel wist ik: ik wil deze goede relatie voortzetten.”

Samenwerken

“VDHC Werkadvies voert voor ons arbeidsdeskundige onderzoeken uit en doet spoor 2 begeleiding. Bovendien kunnen de arbeidsdeskundigen van VDHC Werkadvies ook spoor 1 begeleiding verzorgen. Als dat nodig is, voeren we samen de gesprekken met cliënten. Ik ervaar deze manier van werken als écht samenwerken. En niet alleen ik, ook de leidinggevenden van Renewi die een eigen regierol vervullen, zien dit absoluut als meerwaarde.

Een ander pluspunt van VDHC Werkadvies vind ik het feit dat we vaste contactpersonen hebben. Hierdoor ligt de drempel om contact te zoeken heel laag. Daarnaast vind ik het fijn dat ze altijd met ons meekijken bij werkzaamheden en meedenken in zowel oplossingen als taken.”

Duurzame inzetbaarheid

“Ook de adviezen over en de hulp bij duurzame inzetbaarheid zijn waardevol. Dit zijn punten waarop VDHC Werkadvies zich onderscheidt. Om deze redenen is het ook zeker mijn intentie om in de toekomst met hen te blijven samenwerken. Sterker nog, ik zal ze ook aanbevelen bij andere organisaties.”

Dit artikel is onderdeel van ons magazine ter ere van het 15 jarig bestaan in 2021. Wil je het hele magazine bekijken? Klik dan op deze link. Heb je liever een papieren versie? Mail dan naar: administratie@vdhcwerkadvies.nl. Zij kunnen een exemplaar naar je opsturen.

 

Bereikbaarheid zomervakantie 2024

Ook voor onze medewerkers is de vakantieperiode aangebroken. Wij zorgen ervoor dat wij gewoon bereikbaar blijven in de vakantieperiode voor al jullie vragen. Wij hopen op jullie begrip..