Even voorstellen: een werkervaringsplaats voor Julia

Werkervaringsplaats

Graag stellen wij Julia aan je voor. Julia heeft een werkervaringsplaats bij ons. Ze vertelt:

“Mijn naam is Julia, 25 jaar oud en woonachtig in Amersfoort. Tot op heden heb ik altijd met veel liefde en plezier in de gehandicaptenzorg gewerkt. Wegens ziekteverzuim kwam ik in contact met mijn re-integratiebegeleider, Charlotte van VDHC Werkadvies. Zij begeleidt mij bij mijn 2e spoortraject. Ik werd door Charlotte aan het denken – en vooral aan het voelen – gezet door twee belangrijke vragen: Wat wil ik nu echt? En wat maakt mij gelukkig?

 

Werkervaringsplaats

Tijdens dit traject kwam één aspect duidelijk naar voren: ik wil anderen coachen, hen verder helpen. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

VDHC Werkadvies heeft mij de kans geboden om bij hen aan de slag te gaan middels een werkervaringsplaats. Op deze manier kan en mag ik ontdekken of mijn passie hier daadwerkelijk ligt. Met veel enthousiasme en plezier ben ik hier op 1 juni begonnen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mooie kans en kijk uit naar een fantastische én leerzame periode.”

 

Save the date: klantendag 2023

Op dinsdag 21 november organiseren wij onze eerste klantendag! Een interactief programma, gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Het thema van de dag is: De kracht van wendbare en veerkrachtige..