Onze nieuwe collega Maarten Noordijk stelt zich voor

Maarten Noordijk

Sinds kort hebben wij een nieuwe collega: Maarten Noordijk. Maarten is al heel enthousiast aan de slag gegaan en stelt zich via deze weg graag aan jullie voor!

Mijn naam is Maarten Noordijk, woonachtig in Cothen samen met mijn vrouw, onze zoon en dochter. Toen ik vier jaar oud was ging ik op voetbal, dit heb ik kunnen doen tot drie jaar geleden. Helaas moest ik daar toen mee stoppen. De reden hiervoor was een al langer bestaande kruisband blessure. Na de operatie ben ik volledig bij de KNVB gerevalideerd om zo weer terug te keren in het voetbal. Het twee keer trainen en daarnaast het spelen van één wedstrijd in de week was helaas toch te veel. Hierna ben ik gaan mountainbiken en dat is iets wat ik nog steeds graag doe. Uiteraard gaan mijn vrouw en ik er in het weekend graag op uit met de kinderen! En eens per jaar gaan wij met een vriendengroep een weekend weg.

 

Van opleiding tot VDHC Werkadvies

Na mijn opleiding Sport, Gezondheid en Management was het lastig een baan te vinden. Na meerdere sollicitaties merkte ik dat je zonder ervaring vaak achter het net vist. Omdat ik ook affiniteit heb met auto’s, ben ik bij een leasemaatschappij terecht gekomen. Het willen werken met het thema ‘gezondheid’ bleef toch een wens. Tijdens mijn opleiding is ook het onderdeel ziekteverzuim de revue gepasseerd.

Op een gegeven moment kwam de kans voorbij om bij Keerpunt te starten als re-integratiespecialist/casemanager. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Na een intensieve inwerkperiode was ik klaargestoomd voor het echte werk. Bij Keerpunt heb ik een breed scala aan workshops en interne opleidingen gevolgd. Ook heb ik de opleiding Casemanager Regie op Verzuim (CRoV) mogen volgen. Deze heb ik gevolgd bij IVA-opleidingen.

 

Waarom koos je voor VDHC Werkadvies?

Vanuit Keerpunt en later a.s.r. heb ik samengewerkt met VDHC Werkadvies. Voor mij staat VDHC Werkadvies voor kwaliteit en de menselijke benadering. Het contact was altijd goed. Toen ik de vacature van arbeidsconsulent voorbij zag komen heb ik geen seconde getwijfeld om te solliciteren. Na goede en fijne gesprekken te hebben gehad ben ik per 18 juli gestart bij VDHC Werkadvies.

Met de stap naar VDHC Werkadvies heb ik nu meer persoonlijk contact met de mensen tijdens hun proces van re-integratie. Dit is een wezenlijk verschil met de functie van re-integratiespecialist / casemanager. Ik spreek mensen nu in persoon en begeleid hen tot het einde van/tijdens een deel van hun tweede ziektejaar. Een ambitie van mij is om uiteindelijk de opleiding tot Arbeidsdeskundige te volgen. Ik heb het nu al erg naar mijn zin bij VDHC Werkadvies!

Bereikbaarheid zomervakantie 2024

Ook voor onze medewerkers is de vakantieperiode aangebroken. Wij zorgen ervoor dat wij gewoon bereikbaar blijven in de vakantieperiode voor al jullie vragen. Wij hopen op jullie begrip..