Bert is geslaagd!

Geslaagd

Onze collega Bert Pols is geslaagd voor de opleiding tot arbeidsdeskundige. Wij willen hem feliciteren met deze mooie ontwikkeling in zijn loopbaan!

Een arbeidsdeskundige onderzoekt het verloop van de verzuimperiode, brengt in kaart wat de desbetreffende werknemer nog wel kan en wat reële verwachtingen zijn. Ook wordt de situatie getoetst aan de Wet Verbetering Poortwachter (WVP).

 

Bert aan het woord

GESLAAGD! Dat is het resultaat van hard werken, vallen, opstaan en doorzetten.

Met de opleiding tot arbeidsdeskundige ben ik een mooie reis aangegaan met mezelf. Hierin heb ik weer ontzettend veel mogen leren. Met een rugzak vol nieuwe ervaringen, vaardigheden, kennis en nieuwe inzichten, ga ik in de praktijk aan de slag als arbeidsdeskundige. Ik kijk er met veel plezier naar uit.

Mijn grote dank gaat uit aan IVA Opleidingen en haar docenten/acteurs, mijn medestudenten en mijn collega’s van VDHC Werkadvies die mij het afgelopen jaar enorm hebben gesteund.

Save the date: klantendag 2023

Op dinsdag 21 november organiseren wij onze eerste klantendag! Een interactief programma, gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Het thema van de dag is: De kracht van wendbare en veerkrachtige..