Ken je onze dienst ‘duurzame inzetbaarheid’ al?

Duurzame inzetbaarheid

Wist je al dat wij naast de inzet als arbeidsdeskundigen en re-integratiecoaches ook in zijn te zetten als adviseurs Duurzame Inzetbaarheid? En dat wij in te schakelen zijn als gesprekspartner voor werkgevers/organisaties om samen de Duurzame Inzetbaarheid van de organisatie en medewerkers onder de loep te nemen? Lees onze ‘white paper’ en maak kennis met onze visie op dit thema.

 

White paper Duurzame Inzetbaarheid

In het white paper kan je meer lezen over deze dienstverlening en wat wij hierin voor jou als werkgever of je organisatie kunnen betekenen. De link naar het whitepaper: VDHC whitepaper 2022 Duurzame inzetbaarheid

 

Meer weten?

Onze adviseurs Duurzame Inzetbaarheid Charlotte van de Weele-Venneman en Nel Andela nemen graag de tijd om met je in gesprek te gaan als je er meer over wil weten! Zij zijn te bereiken via de volgende emailadressen: charlotte@vdhcwerkadvies.nl of nel@vdhcwerkadvies.nl.

Of bel naar het algemene nummer van VDHC Werkadvies: 033-4324487

 

Terugblik op ons jubileumjaar

Het afgelopen jaar bestond ons bedrijf 15 jaar! Een mooie mijlpaal, die wij niet in stilte voorbij hebben laten gaan. Hierbij blikken wij terug op ons jubileumjaar en..

Fijne feestdagen!

Het team van VDHC Werkadvies wenst je fijne feestdagen!   Bedankt voor de mooie samenwerkingen, in welke vorm dan ook. Wij zijn dankbaar voor iedereen die ons wist..

Bert is geslaagd!

Onze collega Bert Pols is geslaagd voor de opleiding tot arbeidsdeskundige. Wij willen hem feliciteren met deze mooie ontwikkeling in zijn loopbaan! Een arbeidsdeskundige onderzoekt het verloop van..