Ken je onze dienst ‘duurzame inzetbaarheid’ al?

Duurzame inzetbaarheid

Wist je al dat wij naast de inzet als arbeidsdeskundigen en re-integratiecoaches ook in zijn te zetten als adviseurs Duurzame Inzetbaarheid? En dat wij in te schakelen zijn als gesprekspartner voor werkgevers/organisaties om samen de Duurzame Inzetbaarheid van de organisatie en medewerkers onder de loep te nemen? Lees onze ‘white paper’ en maak kennis met onze visie op dit thema.

 

White paper Duurzame Inzetbaarheid

In het white paper kan je meer lezen over deze dienstverlening en wat wij hierin voor jou als werkgever of je organisatie kunnen betekenen. De link naar het whitepaper: VDHC whitepaper 2022 Duurzame inzetbaarheid

 

Meer weten?

Onze adviseurs Duurzame Inzetbaarheid Charlotte van de Weele-Venneman en Nel Andela nemen graag de tijd om met je in gesprek te gaan als je er meer over wil weten! Zij zijn te bereiken via de volgende emailadressen: charlotte@vdhcwerkadvies.nl of nel@vdhcwerkadvies.nl.

Of bel naar het algemene nummer van VDHC Werkadvies: 033-4324487

 

Save the date: klantendag 2023

Op dinsdag 21 november organiseren wij onze eerste klantendag! Een interactief programma, gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Het thema van de dag is: De kracht van wendbare en veerkrachtige..