Van loondienst naar zelfstandig ondernemer

Elbert Kamphorst

Onlangs verscheen op de website van PM Ondernemend een artikel over onze eigen Elbert Kamphorst.

Hierin vertelt Elbert hoe hij directeur is geworden van ons mooie bedrijf. Tevens vertelt hij hoe hij hierin heeft samengewerkt met zijn adviseur Peter Bregman bij PM en komt het onderwerp verzuimpreventie aan bod. Klik op deze link om het hele artikel te lezen.

Nieuw: VDHC magazine!

Vanwege ons 15-jarig bestaan hebben wij een magazine uitgebracht, deze is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. Wij zijn hier erg trots op! In ons magazine worden door onze..

Geslaagd!

Tegenwoordig mogen ook onze collega’s Anne Hendriks en Sandra Ruiter zich register arbeidsdeskundige noemen! Gefeliciteerd collega’s met het behalen van dit mooie diploma bij IVA Opleidingen. Anne en..