Terugblik op ons jubileumjaar

Jubileumjaar

Het afgelopen jaar bestond ons bedrijf 15 jaar! Een mooie mijlpaal, die wij niet in stilte voorbij hebben laten gaan. Hierbij blikken wij terug op ons jubileumjaar en kijken wij vooruit naar de toekomst.

 

Pensioen Jan van Dreumel

Onze oprichter, Jan van Dreumel, ging met pensioen. Wij namen afscheid van hem middels een teamuitje. We hadden een puzzeltocht met als vervoersmiddel oude Eendjes en gingen heerlijk uit eten.

 

Jubileummagazine

Tevens brachten wij een jubileummagazine uit, met daarin artikelen geschreven door onze medewerkers en externe partijen. Hierin staan interviews, inkijkjes in werkdagen van onze collega’s, informatieve stukken, et cetera. Wij zijn nog steeds heel trots op ons magazine! Mocht u graag een exemplaar ontvangen (een papieren of digitale versie), dan kunt u een email sturen naar: administratie@vdhcwerkadvies.nl.

 

Toekomst

Ons jubileumjaar is inmiddels ten einde. Ons kantoor is vernieuwd, wij genieten van onze nieuwe ruime en prachtige werkomgeving. Wij hebben stil gestaan bij wat we bereikt hebben en kijken nu naar de toekomst.

Kijkend naar het hier en nu en de komende jaren zien wij onze arbeidsdeskundige expertise als een absolute meerwaarde in de begeleiding van zieke medewerkers. Dit binnen zowel de arbeidsdeskundige onderzoeken als in de 2e spoorbegeleiding. Deze arbeidsdeskundige expertise blijft in ontwikkeling, ook kijkend naar de veranderende arbeidsmarkt. Wij kijken graag met je mee hoe je je zieke medewerkers weer inzetbaar krijgt, maar ook hoe je duurzame inzetbaarheid kan inbedden in je organisatie met als doel ziekte zoveel mogelijk te voorkomen.

Wil je weten of we iets voor jou kunnen betekenen? Wees welkom!

 -De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent-

(Mahatma Gandhi)

Save the date: klantendag 2023

Op dinsdag 21 november organiseren wij onze eerste klantendag! Een interactief programma, gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Het thema van de dag is: De kracht van wendbare en veerkrachtige..