Nieuw: VDHC magazine!

Vanwege ons 15-jarig bestaan hebben wij een magazine uitgebracht, deze is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. Wij zijn hier erg trots op!

In ons magazine worden door onze medewerkers allerlei aspecten van ons werk belicht en wordt onze oprichter Jan van Dreumel in het zonnetje gezet vanwege zijn naderende pensioen.

Zou u graag ons gratis magazine willen ontvangen? Stuur dan een email naar administratie@vdhcwerkadvies.nl. Wij zorgen ervoor dat het magazine dan zo snel mogelijk uw kant op komt! U kunt zelf uw voorkeur aangeven voor een digitaal of fysiek exemplaar.

 

 

 

 

Terugblik op ons jubileumjaar

Het afgelopen jaar bestond ons bedrijf 15 jaar! Een mooie mijlpaal, die wij niet in stilte voorbij hebben laten gaan. Hierbij blikken wij terug op ons jubileumjaar en..

Fijne feestdagen!

Het team van VDHC Werkadvies wenst je fijne feestdagen!   Bedankt voor de mooie samenwerkingen, in welke vorm dan ook. Wij zijn dankbaar voor iedereen die ons wist..

Bert is geslaagd!

Onze collega Bert Pols is geslaagd voor de opleiding tot arbeidsdeskundige. Wij willen hem feliciteren met deze mooie ontwikkeling in zijn loopbaan! Een arbeidsdeskundige onderzoekt het verloop van..