Onze nieuwe collega Bert Pols stelt zich voor

Mijn naam is Bert Pols, geboren op 20-07-1990 te Utrecht. Ik ben nog altijd woonachtig in mijn geboorteplaats, samen met mijn vriendin, dochter en onze katten. Sinds mijn 16e beoefen ik de sport Krav Maga, doe ik aan bokszaktraining en ben ik te vinden in de fitness school. Sinds enige tijd ben ik nu ook veel te vinden in speeltuinen met mijn dochter. Naast deze twee hobby’s, vind ik het erg leuk om oude Nike’s op te knappen en vind ik het erg leuk om kennis op te doen over wijn. Mijn favoriete witte wijn op dit moment is ‘Bergerac blanc semillon muscadelle prestige’ en qua rood ‘Poggio Pasano Primitivo 2020’, beide zijn te koop voor een schappelijke prijs. Tot slot houd ik erg van reizen.

Ik ben mijn carrière begonnen als re-integratiespecialist bij Keerpunt. Hier heb ik met veel plezier gewerkt en heb ik enorm veel ervaring mogen opdoen. Mede door mijn oud collega’s!

Ik kreeg bij Keerpunt een ruim aanbod aan opleidingen, zoals de opleiding casemanager regie op verzuim (Crov) en de Register Case- Caremanager (RccM). Deze opleidingen heb ik gevolg bij IVA-opleidingen. Daarnaast was er een breed intern opleidingsprogramma waar je je voor allerlei opleidingen kon inschrijven. Bij Keerpunt ben ik intern doorgegroeid naar re-integratiespecialist voor ZW ERD & WGA ERD klanten. Keerpunt bestaat sinds oktober 2020 niet meer en is opgesplitst. Door de splitsing heb ik nog net geen jaar voor a.s.r. mogen werken. Bij Keerpunt en a.s.r. heb ik veel samengewerkt met VDHC Werkadvies. Wat mij aansprak bij VDHC is dat je veel direct en ‘live’ in contact bent met de klanten. Na een leuk gesprek te hebben gehad met Elbert & Charlotte ben ik sinds september 2021 in dienst bij VDHC Werkadvies.

Ik ben in de verzuimwereld gaan werken omdat ik mensen graag wil helpen voor nu en in de toekomst. Mensen die ziek zijn maken zich zorgen over de toekomst, hun werk en het inkomen. Ik hoop deze mensen door mijn rol duidelijkheid en rust te geven. Ook kijk ik met hen naar wat nog wél kan. Zo help ik men met het vinden van duurzaam passend werk in zowel spoor één als twee. Binnen VDHC Werkadvies houd ik mij op dit moment bezig met tweede spoor trajecten en zal ik na het afronden van mijn opleiding ook arbeidsdeskundige onderzoeken gaan uitvoeren. Kortom, nog genoeg uitdaging bij een leuke club gezellige collega’s!

 

Save the date: klantendag 2023

Op dinsdag 21 november organiseren wij onze eerste klantendag! Een interactief programma, gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Het thema van de dag is: De kracht van wendbare en veerkrachtige..