Onze nieuwe collega Sandra Ruiter stelt zich voor

Ik ben Sandra Ruiter, ik woon in het bosrijke Apeldoorn met mijn Heidewachtel Kate, een teefje van 7,5 jaar. Kate is een staande jachthond, dat wil zeggen dat zij is gefokt om veerwild (patrijs, fazant) op te sporen. Wij gaan er samen veel op uit. We hebben een aantal keer jachttraining gedaan in Frankrijk  en ook op Ameland. Verder speuren we regelmatig in de Puttense bossen (op een instructeur) en natuurlijk gaan we elke ochtend en middag naar het bos bij mij in de buurt!

Verder houd ik erg van koken. Mijn favo kookboeken zijn van Ottolenghi en van Hugh Fearnley Whittingstall. Ik eet vegetarisch en dus veel groente. Ik kook met name voor mijzelf, met veel plezier en ook als een mooie manier om de dag af te ronden.

Ik heb altijd in de zakelijke dienstverlening gewerkt, in business development rollen. Ik miste in mijn werk de focus op en het bezig zijn met mensen. In mijn laatste rol bij PwC, een groot internationaal accountants – en belastingadvies kantoor, heb ik een groot verandertraject voor de accountantspraktijk geleid. Na mijn vertrek bij PwC ben ik gaan onderzoeken wat voor mij belangrijk is in werk en wat voor mij ‘bezig zijn met mensen’ betekent, want dat is nogal een breed begrip. Uiteindelijk ben ik in september 2020 met de opleiding tot arbeidsdeskundige begonnen, dat heb ik gedaan omdat ik graag mensen wil helpen. Vaak is het zo dat mensen vooral als ze ziek zijn zich toch zorgen maken over hun toekomst en over werk en inkomen. Ik hoop daar wat duidelijkheid en daarmee ook wat rust te kunnen brengen. En natuurlijk het luisterend oor! Want dat is wat ik toch wel hoor, dat mensen zich niet gezien of gehoord voelen. Binnen VDHC Werkadvies hou ik mij bezig met re-integratie en 2e spoor trajecten en met arbeidsdeskundige onderzoeken.

Save the date: klantendag 2023

Op dinsdag 21 november organiseren wij onze eerste klantendag! Een interactief programma, gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Het thema van de dag is: De kracht van wendbare en veerkrachtige..