Stagebegeleiding van Paul van de Putte aan stagiaire Natasja Mast

Natasja Mast deelt haar ervaring met de stagebegeleiding door onze collega Paul van de Putte en ons bedrijf:

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige bij IVA Opleidingen gevolgd. Tijdens mijn stage/praktijkervaring, ben ik begeleid door Paul van de Putte, register arbeidsdeskundige bij VDHC werkadvies. Ik heb de begeleiding als erg prettig ervaren. Er werd proactief met me meegedacht en ik kreeg op een constructieve manier feedback. Ook de eerste indruk die ik van VDHC Werkadvies heb mogen krijgen, was positief! Volgens mij een mooi bedrijf met een ontspannen sfeer.

Terugblik op ons jubileumjaar

Het afgelopen jaar bestond ons bedrijf 15 jaar! Een mooie mijlpaal, die wij niet in stilte voorbij hebben laten gaan. Hierbij blikken wij terug op ons jubileumjaar en..

Fijne feestdagen!

Het team van VDHC Werkadvies wenst je fijne feestdagen!   Bedankt voor de mooie samenwerkingen, in welke vorm dan ook. Wij zijn dankbaar voor iedereen die ons wist..

Bert is geslaagd!

Onze collega Bert Pols is geslaagd voor de opleiding tot arbeidsdeskundige. Wij willen hem feliciteren met deze mooie ontwikkeling in zijn loopbaan! Een arbeidsdeskundige onderzoekt het verloop van..