Stagebegeleiding van Paul van de Putte aan stagiaire Natasja Mast

Natasja Mast deelt haar ervaring met de stagebegeleiding door onze collega Paul van de Putte en ons bedrijf:

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige bij IVA Opleidingen gevolgd. Tijdens mijn stage/praktijkervaring, ben ik begeleid door Paul van de Putte, register arbeidsdeskundige bij VDHC werkadvies. Ik heb de begeleiding als erg prettig ervaren. Er werd proactief met me meegedacht en ik kreeg op een constructieve manier feedback. Ook de eerste indruk die ik van VDHC Werkadvies heb mogen krijgen, was positief! Volgens mij een mooi bedrijf met een ontspannen sfeer.

Nieuw: VDHC magazine!

Vanwege ons 15-jarig bestaan hebben wij een magazine uitgebracht, deze is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. Wij zijn hier erg trots op! In ons magazine worden door onze..

Geslaagd!

Tegenwoordig mogen ook onze collega’s Anne Hendriks en Sandra Ruiter zich register arbeidsdeskundige noemen! Gefeliciteerd collega’s met het behalen van dit mooie diploma bij IVA Opleidingen. Anne en..