Stagebegeleiding van Paul van de Putte aan stagiaire Natasja Mast

Natasja Mast deelt haar ervaring met de stagebegeleiding door onze collega Paul van de Putte en ons bedrijf:

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige bij IVA Opleidingen gevolgd. Tijdens mijn stage/praktijkervaring, ben ik begeleid door Paul van de Putte, register arbeidsdeskundige bij VDHC werkadvies. Ik heb de begeleiding als erg prettig ervaren. Er werd proactief met me meegedacht en ik kreeg op een constructieve manier feedback. Ook de eerste indruk die ik van VDHC Werkadvies heb mogen krijgen, was positief! Volgens mij een mooi bedrijf met een ontspannen sfeer.

VDHC Werkadvies bestaat 15 jaar!

Dit jaar viert VDHC Werkadvies alweer haar 15-jarig bestaan. Onlangs heeft ons team een brainstormsessie gehad hoe we dit op feestelijke wijze vorm kunnen gaan geven. Om te beginnen..

Blijk van waardering

Wij doen ons werk erg graag, maar het is natuurlijk altijd leuk om een blijk van waardering te krijgen! Onze Nel kreeg een prachtige bos bloemen als dank..

Certificering

Onze collega Paul van de Putte heeft zijn certificering als arbeidsdeskundige binnen. Certificering is waardevol en belangrijk. Met de certificering toon je als arbeidsdeskundige aan dat je een..

Geslaagd!

Onze collega Nel Andela heeft haar diploma voor adviseur duurzame inzetbaarheid behaald. Zij mag zich nu, naast dat zij register arbeidsdeskundige is, ook RADI® noemen. RADI® staat voor..

Voorkomen is beter dan genezen

Een bekend gezegde luidt: Voorkomen is beter dan genezen. In mijn dagelijkse praktijk als arbeidsdeskundige kom ik vaak in contact met werkgevers en werknemers. Dit in de situatie..