Stagebegeleiding van Paul van de Putte aan stagiaire Natasja Mast

Natasja Mast deelt haar ervaring met de stagebegeleiding door onze collega Paul van de Putte en ons bedrijf:

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige bij IVA Opleidingen gevolgd. Tijdens mijn stage/praktijkervaring, ben ik begeleid door Paul van de Putte, register arbeidsdeskundige bij VDHC werkadvies. Ik heb de begeleiding als erg prettig ervaren. Er werd proactief met me meegedacht en ik kreeg op een constructieve manier feedback. Ook de eerste indruk die ik van VDHC Werkadvies heb mogen krijgen, was positief! Volgens mij een mooi bedrijf met een ontspannen sfeer.

Save the date: klantendag 2023

Op dinsdag 21 november organiseren wij onze eerste klantendag! Een interactief programma, gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Het thema van de dag is: De kracht van wendbare en veerkrachtige..