Stagebegeleiding van Paul van de Putte aan stagiaire Natasja Mast

Natasja Mast deelt haar ervaring met de stagebegeleiding door onze collega Paul van de Putte en ons bedrijf:

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige bij IVA Opleidingen gevolgd. Tijdens mijn stage/praktijkervaring, ben ik begeleid door Paul van de Putte, register arbeidsdeskundige bij VDHC werkadvies. Ik heb de begeleiding als erg prettig ervaren. Er werd proactief met me meegedacht en ik kreeg op een constructieve manier feedback. Ook de eerste indruk die ik van VDHC Werkadvies heb mogen krijgen, was positief! Volgens mij een mooi bedrijf met een ontspannen sfeer.

Wij zijn er voor u, ook nu!

De Rijksoverheid en het RIVM hebben op dinsdag 21 april de meest recente maatregelen bekendgemaakt omtrent het coronavirus. Wij als VDHC Werkadvies hebben ook maatregelen genomen die van belang zijn voor..