Even voorstellen, onze administratieve kracht Manon

Mijn naam is Manon Verweij, ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Amersfoort. Sinds 1 mei dit jaar ben ik werkzaam bij VDHC Werkadvies als administratief medewerker. Voorheen ben ik werkzaam geweest binnen een zorginstelling en heb ik altijd gewerkt met kinderen en jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsachterstand. Wegens omstandigheden ben ik bij VDHC Werkadvies terecht gekomen voor een tweede spoor traject, via die weg ben ik hier aan het werk gekomen.

Ik werk graag met mensen en daarom vind ik het ook leuk werkzaam te zijn binnen een re-integratie bureau, zo ben ik indirect betrokken bij klanten. Tijdens vergaderingen krijg ik de mogelijkheid om dingen in te brengen en mee te denken over (nieuwe) dienstverlening van VDHC, het voelt fijn om op die manier een extra bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie.

Ik krijg energie van mijn werk omdat ik het leuk vind om alles in goede banen te leiden. Aan de ene kant ben ik bezig met administratieve taken zoals alle zaken rondom de facturatie, beheer ik het klantvolgsysteem samen met mijn collega en zorgen wij dat de administratie op orde is, tevens houden we samen het archief bij. Aan de andere kant ben ik bezig met receptie- en telefoniste taken zoals klanten ontvangen op kantoor, het aannemen van de telefoon en contact met klanten als het gaat om facturatie. Deze afwisseling in mijn werk waardeer ik enorm. Ik vind het fijn om me met verschillende taken bezig te houden en zo nu en dan ook contact te hebben met klanten.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te gaan wandelen bij de zee. Daarnaast luister ik graag naar muziek, improviseer ik wat op mijn keyboard en schrijf ik graag gedichten of korte verhalen. Ik houd erg van lezen, een goede roman kan ik waarderen maar het liefst lees ik een spannende thriller of informatieve boeken. Wanneer het mooi weer is ga ik graag skeeleren in de polder. Afspreken met vrienden en familie doet mij ook altijd goed, samen een hapje eten of gezellig spelletjes doen geven mij energie.

VDHC Werkadvies bestaat 15 jaar!

Dit jaar viert VDHC Werkadvies alweer haar 15-jarig bestaan. Onlangs heeft ons team een brainstormsessie gehad hoe we dit op feestelijke wijze vorm kunnen gaan geven. Om te beginnen..

Blijk van waardering

Wij doen ons werk erg graag, maar het is natuurlijk altijd leuk om een blijk van waardering te krijgen! Onze Nel kreeg een prachtige bos bloemen als dank..

Certificering

Onze collega Paul van de Putte heeft zijn certificering als arbeidsdeskundige binnen. Certificering is waardevol en belangrijk. Met de certificering toon je als arbeidsdeskundige aan dat je een..

Geslaagd!

Onze collega Nel Andela heeft haar diploma voor adviseur duurzame inzetbaarheid behaald. Zij mag zich nu, naast dat zij register arbeidsdeskundige is, ook RADI® noemen. RADI® staat voor..

Voorkomen is beter dan genezen

Een bekend gezegde luidt: Voorkomen is beter dan genezen. In mijn dagelijkse praktijk als arbeidsdeskundige kom ik vaak in contact met werkgevers en werknemers. Dit in de situatie..