VDHC werkadvies ontvangt 3 sterren van Blik op Werk

Wij zijn zeer blij met de resultaten van de audit van het Blik op Werk keurmerk!

VDHC Werkadvies is na een audit over de periode 1 september 2019 tot 31 augustus 2020 door Blik op Werk Keurmerk gewaardeerd met 3 sterren. Van onze opdrachtgevers en cliënten ontvangen wij een cijfer 8 met betrekking tot algehele tevredenheid voor al onze diensten. Waar onze medewerkers met name goed op gescoord hebben is het onderdeel aandacht voor vacatures.

Wij als bedrijf hebben goed gescoord op:

  • Snelheid van kennismaking
  • De eerste kennismaking
  • Nakomen van afspraken
  • De plaats waar de gesprekken plaatsvonden

Wij zijn trots op dit resultaat en zullen de feedback uit het onderzoek gebruiken om onze dienstverlening nog verder af te stemmen op de wensen en behoeftes van onze cliënten en opdrachtgevers. Dank aan iedereen die de vragenlijsten voor de audit heeft ingevuld, hierdoor kunnen wij ons verder blijven professionaliseren en ontwikkelen.

VDHC Werkadvies bestaat 15 jaar!

Dit jaar viert VDHC Werkadvies alweer haar 15-jarig bestaan. Onlangs heeft ons team een brainstormsessie gehad hoe we dit op feestelijke wijze vorm kunnen gaan geven. Om te beginnen..

Blijk van waardering

Wij doen ons werk erg graag, maar het is natuurlijk altijd leuk om een blijk van waardering te krijgen! Onze Nel kreeg een prachtige bos bloemen als dank..

Certificering

Onze collega Paul van de Putte heeft zijn certificering als arbeidsdeskundige binnen. Certificering is waardevol en belangrijk. Met de certificering toon je als arbeidsdeskundige aan dat je een..

Geslaagd!

Onze collega Nel Andela heeft haar diploma voor adviseur duurzame inzetbaarheid behaald. Zij mag zich nu, naast dat zij register arbeidsdeskundige is, ook RADI® noemen. RADI® staat voor..

Voorkomen is beter dan genezen

Een bekend gezegde luidt: Voorkomen is beter dan genezen. In mijn dagelijkse praktijk als arbeidsdeskundige kom ik vaak in contact met werkgevers en werknemers. Dit in de situatie..