VDHC werkadvies ontvangt 3 sterren van Blik op Werk

Wij zijn zeer blij met de resultaten van de audit van het Blik op Werk keurmerk!

VDHC Werkadvies is na een audit over de periode 1 september 2019 tot 31 augustus 2020 door Blik op Werk Keurmerk gewaardeerd met 3 sterren. Van onze opdrachtgevers en cliënten ontvangen wij een cijfer 8 met betrekking tot algehele tevredenheid voor al onze diensten. Waar onze medewerkers met name goed op gescoord hebben is het onderdeel aandacht voor vacatures.

Wij als bedrijf hebben goed gescoord op:

  • Snelheid van kennismaking
  • De eerste kennismaking
  • Nakomen van afspraken
  • De plaats waar de gesprekken plaatsvonden

Wij zijn trots op dit resultaat en zullen de feedback uit het onderzoek gebruiken om onze dienstverlening nog verder af te stemmen op de wensen en behoeftes van onze cliënten en opdrachtgevers. Dank aan iedereen die de vragenlijsten voor de audit heeft ingevuld, hierdoor kunnen wij ons verder blijven professionaliseren en ontwikkelen.

Save the date: klantendag 2023

Op dinsdag 21 november organiseren wij onze eerste klantendag! Een interactief programma, gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Het thema van de dag is: De kracht van wendbare en veerkrachtige..