VDHC werkadvies ontvangt 3 sterren van Blik op Werk

Wij zijn zeer blij met de resultaten van de audit van het Blik op Werk keurmerk!

VDHC Werkadvies is na een audit over de periode 1 september 2019 tot 31 augustus 2020 door Blik op Werk Keurmerk gewaardeerd met 3 sterren. Van onze opdrachtgevers en cliënten ontvangen wij een cijfer 8 met betrekking tot algehele tevredenheid voor al onze diensten. Waar onze medewerkers met name goed op gescoord hebben is het onderdeel aandacht voor vacatures.

Wij als bedrijf hebben goed gescoord op:

  • Snelheid van kennismaking
  • De eerste kennismaking
  • Nakomen van afspraken
  • De plaats waar de gesprekken plaatsvonden

Wij zijn trots op dit resultaat en zullen de feedback uit het onderzoek gebruiken om onze dienstverlening nog verder af te stemmen op de wensen en behoeftes van onze cliënten en opdrachtgevers. Dank aan iedereen die de vragenlijsten voor de audit heeft ingevuld, hierdoor kunnen wij ons verder blijven professionaliseren en ontwikkelen.

Terugblik op ons jubileumjaar

Het afgelopen jaar bestond ons bedrijf 15 jaar! Een mooie mijlpaal, die wij niet in stilte voorbij hebben laten gaan. Hierbij blikken wij terug op ons jubileumjaar en..

Fijne feestdagen!

Het team van VDHC Werkadvies wenst je fijne feestdagen!   Bedankt voor de mooie samenwerkingen, in welke vorm dan ook. Wij zijn dankbaar voor iedereen die ons wist..

Bert is geslaagd!

Onze collega Bert Pols is geslaagd voor de opleiding tot arbeidsdeskundige. Wij willen hem feliciteren met deze mooie ontwikkeling in zijn loopbaan! Een arbeidsdeskundige onderzoekt het verloop van..