VDHC werkadvies ontvangt 3 sterren van Blik op Werk

Wij zijn zeer blij met de resultaten van de audit van het Blik op Werk keurmerk!

VDHC Werkadvies is na een audit over de periode 1 september 2019 tot 31 augustus 2020 door Blik op Werk Keurmerk gewaardeerd met 3 sterren. Van onze opdrachtgevers en cliënten ontvangen wij een cijfer 8 met betrekking tot algehele tevredenheid voor al onze diensten. Waar onze medewerkers met name goed op gescoord hebben is het onderdeel aandacht voor vacatures.

Wij als bedrijf hebben goed gescoord op:

  • Snelheid van kennismaking
  • De eerste kennismaking
  • Nakomen van afspraken
  • De plaats waar de gesprekken plaatsvonden

Wij zijn trots op dit resultaat en zullen de feedback uit het onderzoek gebruiken om onze dienstverlening nog verder af te stemmen op de wensen en behoeftes van onze cliënten en opdrachtgevers. Dank aan iedereen die de vragenlijsten voor de audit heeft ingevuld, hierdoor kunnen wij ons verder blijven professionaliseren en ontwikkelen.

Nieuw: VDHC magazine!

Vanwege ons 15-jarig bestaan hebben wij een magazine uitgebracht, deze is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. Wij zijn hier erg trots op! In ons magazine worden door onze..

Geslaagd!

Tegenwoordig mogen ook onze collega’s Anne Hendriks en Sandra Ruiter zich register arbeidsdeskundige noemen! Gefeliciteerd collega’s met het behalen van dit mooie diploma bij IVA Opleidingen. Anne en..