VDHC werkadvies ontvangt 2 sterren van Blik op Werk

Wij zijn trots en blij met de resultaten van de audit van het Blik op Werk keurmerk.

VDHC Werkadvies is na een audit over de periode 16 september 2018 tot 15 september 2019 door Blik op Werk Keurmerk gewaardeerd met 2 sterren. Van onze opdrachtgevers en cliënten ontvangen wij een cijfer 7,7 met betrekking tot algehele tevredenheid voor al onze diensten.

Een mooi compliment voor de inzet van ons werk!

Nieuw: VDHC magazine!

Vanwege ons 15-jarig bestaan hebben wij een magazine uitgebracht, deze is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. Wij zijn hier erg trots op! In ons magazine worden door onze..

Geslaagd!

Tegenwoordig mogen ook onze collega’s Anne Hendriks en Sandra Ruiter zich register arbeidsdeskundige noemen! Gefeliciteerd collega’s met het behalen van dit mooie diploma bij IVA Opleidingen. Anne en..