Wij zijn er voor u, ook nu!

De Rijksoverheid en het RIVM hebben op dinsdag 21 april de meest recente maatregelen bekendgemaakt omtrent het coronavirus. Wij als VDHC Werkadvies hebben ook maatregelen genomen die van belang zijn voor onze dienstverlening. Wij blijven onze dienstverlening aanbieden in de vorm die je van ons gewend bent, zolang dit verantwoord en realistisch is.
Afspraken in het kader van onze re-integratiebegeleiding en arbeidsdeskundige onderzoeken genieten de voorkeur om telefonisch en/of per mail plaats te vinden.

Let in deze tijden goed op jezelf, op elkaar en op je naasten.

Nieuw: VDHC magazine!

Vanwege ons 15-jarig bestaan hebben wij een magazine uitgebracht, deze is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. Wij zijn hier erg trots op! In ons magazine worden door onze..

Geslaagd!

Tegenwoordig mogen ook onze collega’s Anne Hendriks en Sandra Ruiter zich register arbeidsdeskundige noemen! Gefeliciteerd collega’s met het behalen van dit mooie diploma bij IVA Opleidingen. Anne en..