Vacature Arbeidsdeskundige m/v

Van Dreumel Human Capital is een specialist op het terrein van arbeidsdeskundige advisering en re-integratiebegeleiding. De inzet van onze geregistreerde arbeidsdeskundigen staat centraal binnen de begeleiding. Van Dreumel Human Capital werkt onder andere in opdracht van private ondernemingen, verzekeraars en het UWV. Onze opdrachtgevers vertegenwoordigen alle branches binnen het groot-, midden- en kleinbedrijf. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Gelderland, Utrecht, Flevoland, Drenthe, Overijssel, Noord Brabant, Zuid & Noord Holland.

De medewerkers bij VDHC werkadvies  zijn ondernemende professionals die zich breed hebben ontwikkeld en zich met behulp van uitstekende communicatieve vaardigheden makkelijk begeven in complexe werkvelden.

VDHC werkadvies groeit gestaag en is daarom op zoek naar een ervaren en breed inzetbare arbeidsdeskundige.

DE FUNCTIE-EISEN

  • Afgeronde HBO opleiding, aangevuld met de opleiding tot arbeidsdeskundige.
  • Minimaal 2-3 jaar aantoonbare werkervaring.
  • Je bent aantoonbaar in staat om professioneel, in woord en geschrift, richting opdrachtgevers te rapporteren.
  • Je weet de juiste balans te vinden tussen professionaliteit en commerciële doelen.
  • Ruime ervaring met re-integratietrajecten.
  • Gedegen kennis van wet- en regelgeving (Poortwachter, sociaal zekerheidsrecht)
  • Flexibel, klant- en resultaatgericht.

WIJ BIEDEN

Van Dreumel Human Capital is een bedrijf waar mensen graag werken. Wij zijn een platte organisatie en richten ons op het brede terrein van arbeidsongeschiktheid en verzuim waarin er kansen worden gegeven om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een uitstekende beloning, zowel primair als secundair.

SOLLICITEREN

Zie je voldoende mogelijkheden in deze uitdagend functie? Dan zien wij je motivatie en CV graag tegemoet via de mail: info@vdhcwerkadvies.nl. Informatie over de vacature kun je inwinnen bij Jan van Dreumel, 06-50612550 of Elbert Kamphorst 06-20317491.

Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten: zie www.vdhcwerkadvies.nl

Vacature Arbeidsconsulent m/v

Van Dreumel Human Capital is een specialist op het terrein van arbeidsdeskundige advisering en re-integratiebegeleiding. Wij werken onder andere in opdracht van private ondernemingen, verzekeraars en het UWV…

UWV kiest voor VDHC Werkadvies

Vanaf begin 2017 beschikken wij over de raamovereenkomst met het UWV voor het uitvoeren van begeleidingstrajecten Werkfit maken en toeleiden naar werk. De eerste begeleidingstrajecten zijn inmiddels gemeld.